Werking van DRY-BAG


De ecologisch verantwoorde keuze voor een optimale bescherming tegen vocht!

Vocht is zeer schadelijk, het veroorzaakt schimmels, rot, roest en muffe luchtjes. Het tast uw kostbare eigendommen maar bovenal uw gezondheid aan. Teveel vocht bevordert huismijt en allergieën. Het beschadigd uw meubels, elektronica en textiel.

Bescherm nu uw gezondheid en uw eigendommen tegen de schadelijke invloeden van vocht met DRY-BAG®. Dit voor Nederland unieke product neemt vocht op uit zijn omgeving en slaat het op in de zak. Het beschikt over een uitzonderlijk groot absorptievermogen en staat het vocht weer af als u het droogt.

De kenmerkende gele zak is 100% milieuvriendelijk, is gemaakt van een duurzame natuurlijke grondstof en is zeer eenvoudig in gebruik. DRY-BAG® staat garant voor een optimale en langdurige bescherming tegen vocht in huis, auto, boot en caravan.

DRY-BAG® kent een groot aantal voordelen, waaronder:

Herbruikbaar · eenvoudig te drogen op de verwarming of in de oven. Navullingen heeft u niet meer nodig, u kunt vrijwel onbeperkt drogen en opnieuw gebruiken. U heeft vele jaren plezier van uw DRY-BAG®.

Groot absorptievermogen · neemt tot 75% van zijn eigen gewicht aan vocht op. Lekt niet, zelfs bij volledige verzadiging, een lekbak is overbodig. DRY-BAG® is 2 á 3 maanden actief voordat deze volledig is verzadigd.

100% Milieuvriendelijk · gemaakt van duurzame natuurlijke materialen en is biologisch afbreekbaar. DRY-BAG® is mens- en dier vriendelijk en kan probleemloos tussen voedselproducten worden gebruikt.

Eenvoudig in gebruik · simpelweg ophangen aan het koord. Het handige doorkijkvenster geeft duidelijk de verzadiging van DRY-BAG® aan. De zak blijft schoon, nooit meer vieze handen.

DRY-BAG® is verkrijgbaar in de volgende 3 handige maten in onze webwinkel en bij uw speciaalzaak.

DRY-BAG® 1.000 gram
Geschikt voor middelgrote tot grote ruimtes tot 10m3 (per zak), als de werkzame tijd langer dan 2 á 3 maanden dient te zijn en bij meer extreme vochtsituaties. Geadviseerd voor(sta-) caravans, zolders en kelders, badkamers, tuinhuizen, schuren en boten.

DRY-BAG® 250 gram
Een handige maat van 250 gram die in vele ruimtes makkelijk past. De Dry-Bag duo 250 grams verpakking bevat twee Dry-Bags van elk 250 gram. Geadviseerd voor in de auto, keuken- en kledingkasten, garderobes, kleine bergruimtes, tuinmeubilair onder een hoes en elektronica kastjes op bijv. boten. Ook voor op de vakantie in de rugzak en foto tas is deze maat ideaal. Tevens is het een goede maat om te gebruiken als een z.g. “beanbag” waarbij een camera op een oneffen ondergrond kan worden geplaatst.

DRY-BAG® 80 gram
De kleinste maat voor handzame doeleinden. Zeer geschikt voor kleine ruimtes als keukenkastjes, in koffers als u gaat vliegen, bij ski- en wandelschoenen in de doos en bij foto- en filmapparatuur.